GIFT & DESIGN – AJÁNDÉKOZZ OKOSAN!

dude logo orgiginal2015. márciusában a Gift & Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., „Gift & Design – Ajándékozz okosan!” című projektjével 6 000 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában a TÁMOP 2.3.6. – Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban kiírt pályázaton.

 

A Gift & Design Kft. projektjének célja egy olyan online ajándékáruház létrehozása, mely kifejezetten a fiatal felnőtt korosztály igényeinek kíván megfelelni minőségi és egyedi, esetenként sajátgyártású dizájnajándékokkal. A Gift & Design Kft. sikeresen pályázott és ez év tavaszán 6 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a 2015 május 01. és 2015 október 31. közötti projektidőszakra, mely során a vállalkozás létrehozta online áruházát és kialakította a webáruház sikeres működéséhez elengedhetetlen háttér infrastruktúrát.

A pályázat további eredményeként sikeresen megszervezték a piacara jutást és megvalósíthatták komplex marketingtervüket, mellyel folyamatosan építik vásárlóbázisukat. Webáruházukkal egy olyan rést kívánnak betölteni az online ajándék kiskereskedelem piacán, amely teljes körűen kielégíti célcsoportjuk igényeit. Maximális elégedettség mellett kényelmesen tudnak válogatni az exkluzív, ajándékötletek és minőségi termékek közül. További információt a www.dudeshop.hu weboldalon talál.